Cégünkről

Cégünket a tulajdonosi kör 2011. június 24-én alapította azzal a céllal, hogy a Paulaner Brauerei GmbH termékeinek forgalmazójaként, a hazai sörpiac import prémium szegmensében meghatározó piaci szereplővé váljon.

Üzleti sikereink eredményeképpen hat év elteltével a Paulaner GmbH. mellett, több nagy múltú, meghatározó piaci szereplő tisztelt meg bizalmával.
Jelenleg Magyarországon kizárólagosan képviseljük a Warsteiner és Efes sörgyárakat, valamint a sörcsapolás technológiájára építő, és ezzel az innovációval a világon elsőként KEG hordós kiszerelésű Frizzantét forgalomba hozó Olasz Montelvini pincészetet.
Portfóliónkat színesítik a Matheus Pálinkaház, valamint a Fekete Erdei Lörch kiemelkedő minőségű párlatai.
Célunk, hogy az európai piacon előkelő részesedéssel bíró, kiemelkedő minőséget képviselő termékeinket, mind több hazai fogyasztóval megismertessük.


Meggyőződésünk, hogy a közelmúltban bekövetkezett magyarországi fogyasztói trendváltozások, melyek eddig a minőségi bor  és pálinka iránti megnövekedett keresletben jelentkeztek, a prémium sörök tekintetében is érvényesülni fognak.

Reményeink szerint, a kiváló ár-érték arányt képviselő termékeinket a jövőben mind többen és többen ismerik meg, felismerve a sörivásban rejlő és az ahhoz kapcsolódó kulináris értékeket.

A 100%-ban magyar tulajdonosi kör marketing, kereskedelmi, és logisztikai területen szerzett tapasztalatira alapozva kijelenthetjük, hogy az általunk forgalmazott márkák  hazai történetében új fejezetet nyitottunk.

Amennyiben kapcsolatba szeretne lépni velünk, kérjük kattintson ide.
  •   2040 Budaörs,
          Gyár u. 2.,
          BITEP / Teller Ede krt. 111.
  •   +36-23/457-454
  • info@everdrink.hu